Θέλω να ξεκινήσω μαθήματα κιθάρας, αλλά δεν έχω κιθάρα, χρειάζεται πρώτα να αγοράσω κιθάρα ή να ξεκινήσω μαθήματα πρώτα και να αγοράσω στη συνέχεια κιθάρα για να δω πως θα προχωρήσω;

Should I buy a guitar before or after lessons

Το πρώτο  βήμα για να ξεκινήσουν σωστά τα μαθήματα είναι ο μαθητής/τρια να έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό ο οποίος θα υποστηρίξει την μελέτη την ενασχόληση και την εξέλιξη του μαθητή με το όργανο. Άρα είναι χρήσιμο να αγοραστεί κ πρώτα μια κιθάρα (αν πρόκειται για ηλεκτρική κιθάρα πρέπει να αγοραστεί και ενισχυτής) για να μπορεί να ο μαθητής να μελετά και να εφαρμόζει στην κιθάρα αυτά που παρακολουθεί στα μαθήματα.

Δεν είναι απαραίτητο ο μαθητής/τρια να δαπανήσει αρκετά χρήματα για να αποκτήσει τον απαραίτητο εξοπλισμό. Στην αγορά υπάρχουν κιθάρες και ενισχυτές σε προσιτές τιμές που απευθύνονται σε εκείνους που θέλουν  να έχουν κάτι αξιόπιστο σε εξοπλισμό στα πρώτα τους βήματα!

Αν θέλετε να σας προτείνουμε κάτι τότε ανοίξτε ένα νέο ποστ στο φόρουμ με τις προτιμήσεις σας και το είδος μουσικής που σας ενδιαφέρει. Το GuitarGreek είναι αυτόνομη ιστοσελίδα και θα σας προτείνουμε το καλύτερο όργανο για σας!

You may also like ...

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *